Winners never quit, and quitters never win!

Winners never quit, and quitters never win!

En dat is precies wat iedereen de afgelopen try-out lessen heeft laten zien. Allemaal winnaars. Je kunt je nog aanmelden voor dinsdag 20 december 19.15 uur of zaterdag 24 december 09.00 uur. Niet opgeven, maar gasgeven! Maar, ho, moment, niet tè snel…… Wij hebben een héél gaaf nieuwtje en een hele gave samenwerking waar wij rete enthousiast over zijn. En jullie ook, geloof ons. Het nieuwtje? De hele maand December zijn onze try-out lessen GRATIS!! Wat houdt je nu nog tegen? Excuses? No, because yesterday you said tomorrow ;-). En onze samenwerking? Vooruit, wij geven een hint. Obstacle run lessen + StrongVinkingRun + Gratis. Nieuwsgierig geworden? Houd onze Facebook , Instagram, en website de komende dagen goed in de gaten!

20

Inmiddels hebben wij er drie succesvolle try-out lessen opzitten en er is ruimte voor meer. Vanaf deze week geven wij niet alleen les op zaterdag, maar ook op dinsdagavond! Iedere dinsdagavond om 19.15 uur staat Dwight Vlijter, je wellicht bekend, klaar om jullie een uur flink te laten knallen. Dwight haalt het uiterste uit jezelf en daagt je uit om over je grenzen te gaan. Kom gerust een keer meedoen! Waarom? Hierom!

13

Je traint niet alleen met een super leuke, enthousiaste groep, maar de groepen zijn ook klein zodat wij iedereen voldoende persoonlijke begeleiding kunnen geven. Per groep trainen wij maar met acht obstaclerunners! Dit doen wij expres omdat wij graag zien dat iedereen het uiterste uit zichzelf haalt. Ook de feedback van onze eerste obstaclerunnners is positief. Harm, bedankt voor je kaartje! Nu weten wij dat wij op de goede weg zitten.

17

Ook is er bewezen dat je vaker mee kan doen aan een try-out les. Wij zorgen ervoor dat niet iedere les hetzelfde aangeboden wordt, maar wij zorgen iedere les voor vernieuwing. Zo houden we het niet alleen voor onze fanatieke sporters, maar ook voor onszelf uitdagend ;-).

18

Zoals je in ons vorige blog hebt kunnen lezen heeft iedere sporter tegen het einde van de les ieder obstakel kunnen trotseren. Dit vinden wij knap, want er zitten een aantal pittige obstakels tussen! Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je klaar bent en dat je volledig voorbereid bent op een obstaclerun. Wanneer je besluit volledig bij ons te gaan trainen voor obstacleruns zorgen wij iedere keer voor iets nieuws. We variëren zoveel mogelijk en zorgen ervoor dat het absoluut niet saai wordt. Wij kijken niet alleen naar de groep, maar vooral ook naar individuele doelen.

14

Op dit moment zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe obstakels. Zo zijn er de afgelopen weken enorm veel tractor- en autobanden binnengekomen die ervoor zorgen dat wij er weer flink tegenaan kunnen! De banden liggen in een bepaald patroon en de bedoeling is om zo snel mogelijk het bandenparcours af te leggen. Dit heeft vooral te maken met uithoudingsvermogen, een onderdeel van een obstaclerun dat ook erg belangrijk is. En geloof ons, ook hier hoort een techniek bij. Ook hebben wij tractorbanden in ons obstacleruncenter die je om kan flippen vanuit een deadlift. Overtref jezelf en pak steeds een zwaardere band! Ook hebben wij een echte sledge hamer waarmee je op een autoband kan slaan. Klinkt simpel en niet zo zwaar? Wij dagen je uit! En zo hebben wij nog meer oefeningen met banden die zowel cardio- als krachtgerelateerd zijn.

19

 

Helemaal stuk gaan? Wat dacht je van boxjumps! Je benen zullen branden de volgende ochtend ;-). Oja, en monkeybars kunnen gerust met extra gewicht op je schouders, no problem ;-).

Ben je overtuigd? Doe je mee? Begin nu al met je goede voornemens en schrijf je in voor aankomende zaterdag 24 december 09.00uur!! Dan verschijn je in het kerstweekend in ieder geval fit aan tafel. Verleg je grenzen, word de beste versie van jezelf, streef je doelen na en doe gezellig mee!

Klik hier om je aan te melden voor aankomende zaterdag.
Geen Facebook? Geen probleem! Stuur even een mailtje naar info@dutchobstacletrainingcenter.nl en geef je op! :-).

Zaterdag 10 december
Loovebaan 25
5712 JV
Someren

Geen excuses, gas erop!
Wij zien jou dinsdag of zaterdag 😉

Robin en Bas

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Address
Loovebaan 25, Someren (NL)
Phone
+31(0)493-494075
Open hours
info@dutchobstacleruncenter.nl
Style switcher RESET