Wil jij net zo goed worden als Frank van Lieshout?

Wil jij net zo goed worden als Frank van Lieshout?

Frank van Lieshout is wereldberoemd in de wereld van obstacle runs. Sinds 2016 is hij als atleet begonnen in deze sport. Binnen slechts één jaar had hij zich al gekwalificeerd voor het Europees kampioenschap in Nederland. Nog datzelfde jaar is hij zelfs in Canada geweest voor het wereldkampioenschap!

Daar kunnen we veel van leren dachten we. En daarom hebben we een tijdje geleden een workshop van Frank van Lieshout georganiseerd bij Dutch Obstacle Run Center. 

 

De workshop begon met een persoonlijke introductie over Frank. Hij vertelt dat actieve vakanties hem met de paplepel ingegoten zijn. Hierdoor is zijn passie voor bewegen en natuur tot stand gekomen. Het was dan voor hem ook een vanzelfsprekende keuze om aan het CIOS te beginnen. Tijdens deze studie heeft hij de nodige ervaring opgedaan met buitensport. Na deze opleiding is hij zich verder gaan specialiseren bij de academie lichamelijke opvoeding in Groningen. Frank beschikt dus over genoeg kennis!
Na deze introductie vraagt Frank aan de groep wat hun uitdagingen zijn bij obstacle running. Dan gaan we naar buiten om lekker aan de slag te gaan! Frank doet obstacles voor en geeft hier uitleg bij. Ook geeft hij een looptraining, dit is erg belangrijk bij obstacle running.

Bekijk hier de aftermovie van de OCR workshop!
Het was een waardevolle en leuke dag! Ben jij net als wij geïnspireerd geraakt en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Laat het ons weten en we helpen je graag!

Met sportieve groet,

Bas & Robin

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Address
Loovebaan 25, Someren (NL)
Phone
+31(0)493-494075
Open hours
info@dutchobstacleruncenter.nl
Style switcher RESET