Wat leden zeggen

Recensies

Elke training is weer anders en uitdagend. Maar ook zeker goed voor je zelf vertrouwen. Bas en Dwight maar ook zeker je mede leden trekken je overal doorheen!

Roxanne van den Abbeelen
Roxanne van den Abbeelen

Elke training is weer uitdagend! Goede afwisseling tussen de oefeningen met een top trainer!

Stef Billekens
Stef Billekens

Nu twee keer meegedaan met een training, super ervaring met een ervaren trainer. Goede afwisseling en erg uitdagend!

Chris van Corven
Chris van Corven

Al sinds de opening train ik bij DORC voor mijn conditie , kracht en natuurlijk de obstacle runs. De trainingen zijn altijd afwisselend, leerzaam en leuk. Steeds worden er nieuwe obstacles bijgebouwd of naar meningen gevraagd om nog meer je zelf en de baan te verbeteren. Dit jaar al 5 runs gelopen waaronder 3 Strong Vicking van 19 km. Mede door het enthousiasme van de trainers voor 2018 de Strong Vicking World Pass gekocht voor nog meer runs in binnen en buitenland.
Heren ga zo door !

Harm Reinders
Harm Reinders

2 dagen training gehad in voorbereiding van de Mudmasters. Goede uitleg van Bas. Veel geleerd. (en spierpijn :  Echt een aanrader.

Mark Mollee
Mark Mollee

In Feb. dacht ik voor het ik daar 1 training te gaan doen ivm Viking Run... nu inmiddels is het mei en actief lid.. kijk 2 x weeks uit naar de training... conditie en kracht gaan omhoog , samenwerking met elkaar... wat een super begeleiding... en nie te vergeten wat voel je je daar op je gemak... 1 team 1 taak ...top lessen !!!! Thanks Bas en Dwight!

Bianca de Best
Bianca de Best

Een geweldige ervaring, met proffesionele steun en begeleiding!! Elke training weer afwisselend en voldaan! De perfecte voorbereiding voor je obstacle runs.

Mike van Engeland
Mike van Engeland

Ik heb op dinsdag 17 januari deelgenomen aan een les bij DORC. De ontvangst door trainer Bas was zeer vriendelijk. Ik heb de les als heel interessant en leuk ervaren. Alhoewel ik al een paar obstakel runs achter de rug heb kan ik zeker nog wel wat aan mijn techniek werken en dat is bij DORC zeker mogelijk. Alles word duidelijk uitgelegd en voorgedaan en er is goede begeleiding aanwezig. Het parcours is nog volop in ontwikkeling en de hindernissen die er tot nu staan bieden voor ieder niveau wat. Door de prettige ervaring van de proefles ben ik direct lid geworden.

Maaike Vinck
Maaike Vinck

Vrijdag 20 januari hebben wij (MHC Deurne heren 1) een obstacle run training gehad bij DORC. De groep bestond uit 10 man, waarvan niemand ervaring had met obstacle runs. Na een goede warming up kregen we uitleg bij elk obstakel. De een had wat meer moeite met sommige obstakels dan de ander, maar door de goede begeleiding van Bas kon iedereen uiteindelijk (bijna) zelfstandig elk obstakel overbruggen. Nadat we elk obstakel hadden gehad hebben we als afsluiting een spel gedaan waarbij je de juiste code moest vinden door de obstakels te doen. Dit zorgde voor een fanatieke strijd tussen de spelers uit ons team.

Kort samengevat: - Uitdagende obstakels
- Top begeleiding
- Toegankelijk voor beginners
- perfect als teambuildingsactiviteit​

Nogmaals bedankt, wij komen zeker nog een keer terug!

Reinout Paauwe
Reinout Paauwe
Meer recensies
Adres
Loovebaan 25, Someren (NL)
Tel. nr.
+31(0)493-494075
Email
Style switcher RESET