Terugblik; één team, één taak weekend

Terugblik; één team, één taak weekend

Wij hadden er al een tijdje zin in; het één team, één taak weekend. Dat kwam natuurlijk ook omdat het programma voor ons geen geheim meer was en we al veel plezier beleefden met de organisatie van dit weekend.

Met 9 enthousiaste mensen stapte we op zaterdagochtend in de auto, op weg naar het mooie Middelburg. Na een rit van 2 uur kwamen we aan bij onze locatie, de slaapzaal van de scouting. Daarna meteen aan de slag! De eerste training werd verzorgd door Bas. Op het strand gingen de deelnemers aan de slag met verschillende groepsopdrachten met een touw. Een zware, maar gelukkig korte training. Dit zorgde niet alleen bij de deelnemers voor vermaak, ook voorbijgangers op het strand vonden het leuk om te zien. Er werden zelfs foto’s gemaakt!

Tijd voor lunch! Er werden flink koolhydraten ingeslagen voor het middag programma. En dat was ook wel nodig! Vanaf het strand vertrokken we onder leiding van Ricardo. Via een mooie route over de duinen waar onderweg verschillende groepsopdrachten gedaan werden kwam de groep aan bij een heuse bunkerroute, waar Ricardo veel historische informatie over kon geven. De groep ging door een sloot, onder een brug door, over bunkers heen enz. Daarna werd er door de groep zelf een brancard gemaakt, waar om de beurt mensen op vervoerd werden. Het was écht grenzen opzoeken en eroverheen gaan. Deze training duurde 3 uur waarbij er meer dan 13 kilometer is afgelegd en is door iedereen behaald!

 

 

 

 

Tijd voor welverdiende ontspanning! Iedereen werd voorzien van een heerlijk bordje spaghetti waarna het kampvuur aangestoken werd, totdat het begon te regenen. Dan maar naar binnen en wat spelletjes doen onder het genot van een drankje. Iedereen lag netjes op tijd in bed na deze vermoeiende dag.

 

 

 

 

 

 

Het is zondag! Nadat iedereen samen ontbeten heeft, gaan we voor de laatste keer naar het strand voor de afsluitende training. Deze keer onder leiding van Robin. Een flinke workout die iedereen ondanks de lichte spierpijn goed vol kon houden. Aan het einde van deze traning werd er nog een leuke estafette wedstrijd gehouden. Het weekend werd in stijl afgesloten met een gezellige lunch bij een strandtent. Daarna ging iedereen moe, maar voldaan naar huis.

 

 

 

 

 

 

 

De deelnemers waren enthousiast, en wij ook! Dit willen we vaker gaan doen! Heb jij interesse? Laat het ons vast weten door een mail te sturen naar info@dutchobstacleruncenter.nl!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Address
Loovebaan 25, Someren (NL)
Phone
+31(0)493-494075
Open hours
info@dutchobstacleruncenter.nl
Style switcher RESET