Teambuilding, bezoek aan Dutch Mud Men en ons Tire Field & ZigZag Wall :)

Together everyone achieves more.

Positiviteit, hard werken en je dromen najagen. Het voelt goed! Iedere week komt er weer een nieuwe uitdaging bij en iedere week zijn we bezig om ons Dutch Obstaclerun Center te verbeteren. Zo hebben wij vrijdag 20 januari 2017 onze eerste teambuildingsactiviteit gehad, hebben wij nieuwe obstakels gebouwd en gaan we een toffe samenwerking aan. Benieuwd? Lees snel verder!

28

Het is onze taak om iedereen het uiterste uit zichzelf te laten halen zodat je verstelt staat van jezelf. Dit doen wij tijdens onze lessen op dinsdag en zaterdag. Sinds kort kun je je ook als team inschrijven. Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan teambuilding. Het is mooi om te ervaren dat je door middel van spel, cardio en krachttraining op een andere manier kunt samenwerken met je team. Ieder op zijn eigen niveau, maar samen sta je sterk. Ook voor deze teambuildingsactiviteit hoef je geen team vol atleten te hebben. Wij begeleiden allerlei teams. Of het nou gaat om een sportteam een team collega’s of een vriendengroep. Wij passen onze les hierop aan.

Vrijdag 20 januari 2017 mochten wij onze eerste teambuidlingsactiviteit verzorgen. De mannen van MHC Deurne heren 1 hebben onze baan getest. Tien getrainde gasten van wie niemand ervaring had met obstakelruns. Het was voor ons als trainer super om te ervaren hoe goed een team kan samenwerken en hoe iedereen elkaar helpt. Benieuwd hoe zij onze training hebben ervaren? Lees snel verder.

”Vrijdag 20 januari hebben wij (MHC Deurne heren 1) een obstacle run training gehad bij DORC. De groep bestond uit 10 man, waarvan niemand ervaring had met obstacle runs. Na een goede warming up kregen we uitleg bij elk obstakel. De één had wat meer moeite met sommige obstakels dan de ander, maar door de goede begeleiding van Bas kon iedereen uiteindelijk (bijna) zelfstandig elk obstakel overbruggen. Nadat we elk obstakel hadden gehad hebben we als afsluiting een spel gedaan waarbij je de juiste code moest vinden door de obstakels te doen. Dit zorgde voor een fanatieke strijd tussen de spelers uit ons team.

Kort samengevat:  – Uitdagende obstakels
– Top begeleiding
– Toegankelijk voor beginners
– Perfect als teambuildingsactiviteit

Nogmaals bedankt, wij komen zeker nog een keer terug!

Met vriendelijke groet,
Team MHC Deurne Heren 1

Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in als team en wij zorgen voor een positieve ervaring!

26

In ons vorige blog heb je kunnen lezen dat wij vanaf nu werken met inschrijfformulieren. Handig, want op deze manier kun je zelf bepalen of je één, twee keer per week of onbeperkt komt trainen. Werk je onregelmatig of komen de tijden je niet iedere week uit? Maak dan gebruik van onze 10 strippenkaart. Op deze manier bepaal je zelf wanneer je komt en hoef je niet bang te zijn dat je krediet verliest.

Maaike Boeren heeft na haar proefles niet getwijfeld en heeft zich direct ingeschreven bij ons. Lees hieronder haar ervaring.

”Ik heb op dinsdag 17 januari deelgenomen aan een les bij DORC. De ontvangst door trainer Bas was zeer vriendelijk. Ik heb de les als heel interessant en leuk ervaren. Alhoewel ik al een paar obstakelruns achter de rug heb kan ik zeker nog wel aan mijn techniek werken en bij DORC is dat zeker mogelijk. Alles wordt duidelijk uitgelegd en voorgedaan en er is goede begeleiding aanwezig. Het parcours is nog volop in ontwikkeling. De hindernissen die er nu staan bieden voor ieder niveau voldoende uitdaging. Door de prettige ervaring van de proefles ben ik direct lid geworden.”

29

Wij willen ons natuurlijk iedere week verbeteren. Wij gaan voor kwaliteit en daarbij is het prettig om gebruik te maken van organisaties die expert zijn op het gebied van obstakelruns. 26 januari 2017 zijn wij op bezoek geweest bij Dutch Mud Men. Een samenwerking komt eraan en hier zijn wij ontzettend enthousiast over. Benieuwd wat die samenwerking inhoudt? Houd onze Facebook-pagina de komende weken in de gaten!

30

In ons blog zullen we kort aandacht besteden aan onze obstakels. Deze week hebben we gekozen voor de ‘Tires Field’ en de ‘ZigZag Wall’.

Het obstakel ‘Tires Field’ bevindt zich op de tennisbaan. Er liggen verschillende tractor- en vrachtwagenbanden die een scala aan mogelijkheden biedt. De verschillende mogelijkheden:

– FarmerWalks met tractorband
– Flip de tractor- of vrachtwagenband
– Squats met de tractorband
– Rollen met de loader banden
– Haal de tractorband naar je toe met een touw
– Gooien met de autoband
– Ren met een grote Dodge band
– Boxjumps op de grote tractorband.

Er zijn enorm veel variaties mogelijk waarbij we een combinatie kunnen maken tussen krachttraining en cardio. Spierpijn gegarandeerd!31

Ook de ‘ZigZag Wall’ is in gebruik. Deze wall is 20 meter lang en heeft een hoogte van 20 centimeter tot 1 meter 45. Bij dit obstakel is het van belang deze zo snel mogelijk zigzaggend af te leggen. Dit obstakel is voor iedereen toegankelijk, maar wij verzwaren dit obstakel door bijvoorbeeld zandzakken mee te nemen. Is een zandzak niet zwaar genoeg? Probeer dan eens het parcours af te leggen met je buddy op je rug!

Op dit moment zijn wij bezig met de laatste drie obstakels op het eerste veld. Wij willen deze obstakels eerst perfect afmaken voordat wij starten aan nieuwe obstakels. Wij maken bij ieder obstakel een startboog en op ieder obstakel komt het logo van DORC te staan. Ook komt bij elk obstakel een bordje met naam en korte uitleg.

Ben je enthousiast geworden en wil je zelf een les ervaren? Wil je jouw team inschrijven voor een teambuidlingsactiviteit? Dat kan!

Stuur ons een bericht op Facebook of mail naar info@dutchobstacletrainingcenter.nl.
Wanneer je een teambuildingsactiviteit in wilt plannen stuur dan ook even een mailtje naar info@dutchobstacletrainingcenter.nl.

Iedere dinsdag 19.15 – 20.15 uur en iedere zaterdag 9.00 – 10.00uur.

Loovebaan 25
5712 JV
Someren

Geen excuses, gas erop!
Wij zien jou snel 😉

Robin en Bas

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Address
Loovebaan 25, Someren (NL)
Phone
+31(0)493-494075
Open hours
info@dutchobstacleruncenter.nl
Style switcher RESET