Wij bieden Obstacle Run lessen aan voor beginners en voor gevorderden. Heb je een hele tijd niet gesport en/of nog nooit een obstacle run gedaan? Dan kun je het beste instromen bij de ‘KOIs’ op donderdag om 20.15.

Heb je al een goede conditie en wel eens meegedaan aan Obstacle Run? Doe dan mee met de ‘Dragons’ op dinsdag 19.15, donderdag 19.15 en zaterdag om 09.00. Op deze pagina vind je ons rooster waar jij je kunt inschrijven voor een gratis proefles. Weet je niet welk niveau het beste voor jou is? Stuur ons dan een mail en wij geven je een persoonlijk advies!

Wat zijn KOIs? 
KOI karpers zwemmen tegen chinese rivier op ri het einddoel (kasteel) onderweg allerlei obstacles die ze tegenkomen en moeten leren overwinnen incl angsten om het einddoel te bereiken. KOI staat voor: capaciteit te leren, angsten overwinnen en hindernissen te bedwingen.

Wat zijn Dragons?
Volgens een Chinese mythe veranderd de kop in een drakenkop als ze het einddoel hebben bereikt. Ze zijn altijd op zoek naar verbeteringen, heeft aangetoond te beschikken over de kunst tot het overwinnen van angsten en hindernissen.

Style switcher RESET