Mijn volgende challenges….

Mijn volgende challenges….

Naast het ondernemen vind ik het ook belangrijk om mezelf te blijven uitdagen op sportief gebied. Eind vorig jaar heb ik mezelf een aantal ambitieuze doelen gesteld waar ik nu voor aan het trainen ben.

  • In de top 50 van de OCR Series van Strong Viking eindigen
  • Een kwart triatlon en een halve triathlon finishen (1-2km zwemmen, 40-80km fietsen, 10-20km rennen)
  • Een marathon finishen (42km)
  • De Ultra Viking finishen (60km en 150+ obstakels)
  • Een nieuwe berg beklimmen

Voor een aantal doelen ben ik goed op weg. Maar natuurlijk is er ook nog veel werk (lees: training) te verzetten! Zo sta ik op dit moment op nummer 38 in de ranking van de OCR Series. Met in totaal bijna 300 deelnemers ben ik daar niet ontevreden over. Ik merk wel dat ik met hardloopsnelheid nog tekort kom om in de top 30 te eindigen in de verschillende races. Dit is dus een aandachtspunt voor mijn trainingen de komende weken.

Verder ben ik recent begonnen met zwemmen. Dat dit heel anders is als alles wat ik gedaan hebt blijkt maar weer. Eerst verzoop ik al na 25 meter, nu gelukkig pas na 100 meter 😉. Na een techniekles van een vriend die de Iron Man heeft gelopen gaat het een stuk beter. Zo zie je maar weer dat een goede coach van onschatbare waarde is! De komende tijd zal ik ook fietstrainingen aan mijn schema gaan toevoegen. De fiets heb ik in ieder geval al geregeld!

Met de marathon ben ik nog niet echt bezig. Heeft er iemand een suggestie welke mooi is om te lopen in 2018? Deze wil ik graag eind dit jaar gaan lopen!

Verder ben ik er ook nog niet over uit welke berg ik ga beklimmen. De Kilimanjaro was een geweldige ervaring en ik zou daar graag een vervolg aan geven. Wellicht de Mont Blanc? Ik hoor graag over jullie ervaringen!

Wat zijn jouw uitdagingen voor 2018?

ps. wil je een keer ervaren hoe is het om een obstacle run training te doen? Onze trainingen zijn voor alle niveau’s toegankelijk! Schrijf je in voor een gratis proefles via deze link.

#dutchobstacleruncenter #noexcuses #healthclubone #yourbigchallenge #2018 #letsgo

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Address
Loovebaan 25, Someren (NL)
Phone
+31(0)493-494075
Open hours
info@dutchobstacleruncenter.nl
Style switcher RESET