It’s official! Inschrijving bij de KVK!

Allereerst wensen wij iedereen een geweldig, sportief en gezond 2017! Opdat we maar erg veel obstacleruns mogen lopen en opdat we maar veel sporters enthousiast en fit mogen maken dit jaar. Hopelijk heeft iedereen de decembermaanden een beetje overleefd. Wij gokken dat het nu voor de meesten weer tijd is om gezonder te eten, meer te sporten en doelen op te schrijven en te bereiken. Laat ons jou helpen om jouw doelen te bereiken en schrijf je nu in voor de komende obstaclerun trainingen! 🙂 Wil jij in 2017 gezonder, fitter, sterker en energieker zijn dan in 2016? Wat houdt je dan tegen? Let’s go!

Ook hebben wij een méga leuke winactie voor je. Zegt StrongVikingRun je iets? Lees snel verder!

24

Wij zijn 2017 in ieder geval enorm goed begonnen en onze eerste mijlpaal voor DORC hebben wij 5 januari bereikt. DORC staat namelijk officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Dat betekent dat wij nu officieel een bedrijf zijn, yes! Vanuit hier bouwen wij verder aan een beter, groter en professioneler ObstacleRunCenter. Op dit moment kunnen jullie je nog inschrijven via de Facebook evenementen die wij aanmaken per les. Let op: iedereen mag meedoen! Dus houd je vooral niet in. Inschrijfformulieren liggen bij ons klaar dus kom deze één dezer dagen halen zodat je geen ObstacleRun training meer hoeft te missen! Je kunt er zelf voor kiezen om eenmalig mee te doen met een les (€10,-), een 10 strippenkaart (€80,-), te nemen of je sluit een abonnement af voor één (€30,-), twee keer (€35,-) per week of onbeperkt (€40,-). Binnenkort is het bij ons ook mogelijk om je officieel te registeren via een app. Wil je vaker bij ons komen trainen? Neem dan even persoonlijk contact op met ons, Robin en Bas, of stuur een mailtje naar info@dutchobstacletrainingcenter.nl dan leggen wij je uit hoe je het beste gebruik kunt maken van de app. Het is natuurlijk nog steeds mogelijk om met een try-outles mee te doen. Neem dan even een kijkje op onze Facebook pagina en zeg dat je ‘aanwezig’ bent tijdens een van onze lessen. Je bent van harte welkom!

Iedere dinsdag van 19.15 tot 20.15 uur en iedere zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur verzorgen wij een ObstacleRun training. Zorg dat je erbij bent!

22

Tijdens de feestdagen hebben wij niet stilgezeten. De meesten van jullie die regelmatig een bezoekje komen brengen aan de Loovebaan in Someren hebben kunnen zien dat er het één en ander veranderd is de afgelopen weken. Wij hebben twee nieuwe hindernisbanen gebouwd. Wij proberen zoveel mogelijk hindernissen die je vaak tegenkomt tijdens obstacelruns na te bouwen zodat we er zo optimaal mogelijk voor kunnen trainen. De bandenhindernis zoals hierboven afgebeeld komt regelmatig terug tijdens obstacleruns. Nu horen wij je denken, maar Robin en Bas, hier kom je toch makkelijk overheen? Wanneer de banden stil hadden gelegen was dat inderdaad niet zo heel lastig. De moeilijkheidsgraad bij dit obstakel ligt hem in de roterende banden en de hoogte van het obstakel. Dit obstakel is 150cm hoog en 5meter breed. Voldoende ruimte voor variatie!

21-1

Ook bovenstaande banden zijn er bijgekomen. Ook deze banden bieden voldoende ruimte voor variatie. Denk hierbij aan de combinatie van krachttraining en cardio. Een keertje proberen? Doe vooral mee! Buiten dat gaat het er ons natuurlijk niet om dat je puur over, door of zo snel mogelijk op een obstakel komt. Tijdens de trainingen bieden wij voldoende uitdaging voor iedereen, zorgen wij voor variatie, spelmogelijkheden en bieden wij verschillende technieken aan waarbij wij onderdelen van bootcamptrainingen terug laten komen. Spierpijn en een voldaan gevoel gegarandeerd!

De volgende hindernissen zijn alweer in aanbouw. De materialen zijn binnen, maar deze moeten nog op maat gemaakt en geplaatst worden. Er zullen twee klimrekken komen. Één klimrek met banden en één klimrek met netten. Deze obstakels zie je ook vaak terug tijdens obstakelruns waarbij vaak de hoogte zorgt voor ‘angst’. Deze angst nemen wij volledig bij je weg! Niet angstig maar gewoon willen weten hoe je er het makkelijkst overheen komt? Kom testen! Er komen ook evenwichtsbalken en een parcours om zo snel mogelijk te leren zigzaggen. Uithoudingsvermogen en kracht, dat is wat wij combineren. Haal het beste uit jezelf!

23

Winactie van het jaar! 

In ons vorige BLOG hadden wij het over een super gave samenwerking. Deze samenwerking hebben jullie de afgelopen weken waarschijnlijk voorbij zien komen via Facebook. Wij hebben namelijk van de organisatie van StrongVikingRun kaartjes gekregen voor een StrongVikingRun naar keuze!! Deze kaarten geven wij natuurlijk erg graag weg aan onze fanatieke sporters.  Niet alleen de kaarten krijg je gratis, ook mag je 6 maanden onbeperkt ObstacleRun training bij ons volgen! And guess what, je maakt nog steeds kans op deze fantastische prijs. Ga even naar onze Facebook-pagina, like en deel de actie. Heb nog even geduld, want 20 januari 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Wij hebben ons al ingeschreven voor verschillende obstakelruns dit jaar, doe je met ons mee?

– Zondag 26 maart staat de eerste gepland. Voldoende tijd om nog even te trainen! Zondag 26 maart doen wij mee aan de StrongViking Mud Edition. Wij starten om 10.20 in vak LOKI en wij zullen de 19km volbrengen.

– Zaterdag 20 mei doen wij mee aan de Iron Viking Hills Edition (42KM!!!). Wij starten in vak WP om 10.20uur. Je mag ons natuurlijk ook komen aanmoedigen. Dit is waarschijnlijk geen overbodige luxe ;-).

– Zondag 18 juni doen wij mee aan de StrongViking Water Edition. Wij starten om 11.00uur in vak HAGAR en doen mee aan de 19km.

Waar wil jij voor trainen? Waar wil jij voor gaan? Wij bereiden je voor, doe met ons mee!

25

Dit jaar gaan we dus door waar we gebleven waren: obstacle trainingen verzorgen! In de maand december hebben we zó’n enorm goede opkomst gehad, waarvoor dank! Wat een enthousiasme, heerlijk! Ook zagen wij zeer goede inzet van alle deelnemers en dat zorgt ervoor dat wij vol goede moed blijven knallen dit jaar! Ondertussen alweer twee nieuwe obstacles en we blijven bouwen… Dus zorg dat je erbij bent!

Iedere dinsdag 19.15 – 20.15 uur. Iedere zaterdag 9.00 – 10.00 uur Loovebaan 25 Someren.

Klik op de link om je aan te melden voor aankomende zaterdag en dinsdag!
Geen Facebook? Geen probleem! Stuur even een mailtje naar info@dutchobstacletrainingcenter.nl en geef je op! 🙂

Zaterdag 14 januari
Loovebaan 25
5712 JV
Someren

Geen excuses, gas erop!
Wij zien jou zaterdag 😉

Robin en Bas

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Address
Loovebaan 25, Someren (NL)
Phone
+31(0)493-494075
Open hours
info@dutchobstacleruncenter.nl
Style switcher RESET