Omdat we ons kunnen voorstel dat je met een aantal vragen zit voordat je bij ons gaat trainen hebben we de meest gestelde vragen inclusief antwoorden hieronder verzameld.

Mocht je na het lezen van de antwoorden nog steeds met een vraag zitten? Of staat je vraag helemaal niet in onderstaande overzicht? Neem dan contact met ons op via [email protected]

  1. Welk niveau moet ik hebben voordat ik kan deelnemen aan de trainingen? Onze trainingen zijn voor alle niveau’s toegankelijk! Je hoeft dus niet al aan het sporten te zijn of een aantal obstacle run’s op je naam te hebben staan. De trainer heeft voldoende tijd om aandacht aan jou te besteden en het niveau van de training op jouw fysieke en mentale staat aan te passen. Zo kun je tijdens onze trainingen je techniek, fitheid, en mentale staat langzaam opbouwen op jouw eigen snelheid.
  2. Wat als het kouder wordt en de herst/winter begint? Tijdens deze periode trainen wij gewoon door. Uit onze jarenlange ervaring blijkt dat doormiddel van een goede warming-up je lichaam snel op temparatuur is. In combinatie met de juiste kleding (check onze tips hierover) hoef je niet bang te zijn om het koud te krijgen. Wist je dat trainen als het kouder is zelfs heel goed voor je weerstand is? Je wordt dus minder snel ziek! Mooi meegenomen toch?
  3. Hoe ziet een training eruit?Elke training is anders bij Dutch Obstacle Run Center! Een training duurt 60 minuten heeft altijd een warming-up, trainingsgedeelte, en cooling down. Het trainingsgedeelte is een combinatie van conditie, kracht, en techniek. Hiervoor gebruiken we de obstakels die op ons parcours staan.
  4. Is het belangrijk dat ik al eens een obstacle run heb gedaan? Dat is helemaal niet belangrijk! Onze doelstelling is om zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met obstacle running. Als jij dat wil kunnen we jou ook klaarstomen voor je eerste obstacle run. Bij Dutch Obstacle Run Center trainen zowel mensen die nog nooit een obstacle run gedaan hebben maar ook mensen die verschillende Strong Viking’s, Spartan Races & Mud Masters gedaan hebben.
  5. Zijn de trainingen alleen nuttig als ik wil deelnemen aan een obstacle run? Zeker niet, wij trainen ook mensen met het doel om fitter te worden of om af te vallen. Neem even contact met ons op via [email protected] als je hier meer informatie over wilt!
Adres
Loovebaan 25, Someren (NL)
Tel. nr.
+31(0)493-494075
Email
Style switcher RESET