Lid aan het woord…

Lid aan het woord…
Sandra is lid bij DORC en heeft een tijdje geleden meegedaan met Mud Masters in Haarlemmermeer. We vroegen naar haar ervaringen!

Hi Sandra, was dit je eerste run?
Het was mijn tweede run, vorig jaar heb ik meegedaan met de 12 km Mud Masters in Biddinghuizen.

– Hoe heb je je voorbereidt?
Vorig jaar had ik het hardlopen van te voren weer wat opgepakt, ook had ik 5 trainingen bij DORC gedaan om wat tips and tricks te krijgen voor mijn eerste run. Sinds die tijd ben ik een beetje blijven hardlopen (sommige maanden wat fanatieker dan andere πŸ™‚ ) en na de carnaval dit jaar ben ik ook weer af en toe een lesje bij DORC gaan volgen als voorbereiding. Verder probeer ik nog 2x in de week bij Health club One te sporten.
-Waar zag je het meest tegenop?
uhmm lastig… Ik denk de pipe runner. Maar eerlijk gezegd heb ik niet een super grote drang dat iets me per se moet lukken. Ik moet het leuk vinden en zie ik er tegenop dan sla ik het gewoon over. Vorig jaar had ik de pipe runner dan ook overgeslagen, dit jaar heb ik hem wel gedaan maar nog wel echt met de nodige hulp ;-). Dit jaar heb ik de rolling monkey zonder te proberen overgeslagen, ik achtte de kans van slagen Nihil!
-Met wie heb je deelgenomen?
Met 2 vrienden, heel gezellig en wel heel fijn om sterke hulp bij te hebben.
-Wat viel je achteraf het meeste mee?
De horizon Climber! Deze was in Biddinghuizen voor mij echt niet te doen (er ging ook een heel groot percentage te water πŸ™‚ ) In Haarlemmermeer was hij korter en liep hij naar mijn idee iets meer af en heb ik hem dan ook gehaald!! Dat was wel een aangename verrassing.Β Ook hadden we vorig jaar vrij vaak wachttijden bij de obstakels, dat was nu echt bijna niet! Van de ene kant is dat natuurlijk heel fijn maar van de andere kant wordt het hardloopgedeelte hierdoor natuurlijk wel iets vermoeiender…
-Wat vond je het leukste?Β 
De sfeer, gezelligheid, het samen lekker actief bezig zijn en super leuk om dan samen te “presteren”.
-Wat vond je het minst leuke/of moeilijkste?
De Sizzler was vrij heftig in Haarlemmermeer. In Biddinghuizen was het op een horizontaal stuk en kreeg je een paar tikken. In Haarlemmermeer was het tegen een berg op waar je bijna geen grip had om naar boven te komen. Heb dus echt behoorlijk veel harde stroomstoten moeten incasseren. Halverwege dacht ik: “shit dit lukt echt niet, zal ik terug gaan?” maar gelukkig toch doorgezet en gehaald, tjakka!
-Waar was je goed op voorbereidt?
Op sterk behulpzaam gezelschap πŸ˜‰
-Wat zou je de volgende keer anders doen?
Ik zou wel wat meer kracht in mijn armen willen hebben om mezelf beter omhoog te kunnen trekken en wat extra springkracht zou ook nog wel nuttig kunnen zijn. Maar of het me gaat lukken dit extra te trainen vraag ik me af.
-Ga je aan meer runs deelnemen?
Jazeker! In Juni staat 13 km Strong Viking op de planning. Die ga ik samen met een vriendin doen dus dat is wel weer extra spannend om het zonder sterke mannen te moeten afleggen. Het eerste weekend van September wil ik met dezelfde vrienden waar ik Haarlemmermeer mee heb gelopen de 14 km Ultimate Warrior gaan lopen en een week later sluit ik waarschijnlijk het obstacle run seizoen af met de Strong Viking family run van 3 km.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adres
Loovebaan 25, Someren (NL)
Tel. nr.
+31(0)493-494075
Email
Style switcher RESET
%d bloggers liken dit: